Kelebihan Pinjaman Kami

01.

PINJAMAN BERNILAI TINGGI

Kami menawarkan pinjaman yang direka khas untuk memenuhi keperluan anda seperti Pinjaman Peribadi dan Pinjaman Perniagaan dll dengan skim kelulusan yang cepat.

02.

KADAR FAEDAH BULANAN YANG RENDAH

Skim kami direka secara terperinci untuk memenuhi keperluan anda dan memadani keadaan kewangan anda denga kadar faedah tidak melebihi 18% setahun ( tidak bercagar ) & tidak melebihi 12% setahun ( bercagar ) dengan tempoh pembayaran balik yang flexibel.

03.

PENGALAMAN DALAM SEKTOR KEWANGAN

Perunding kewangan profesional yang terlatih kami menyediakan perkhidmatan dan penyelesaian yang di luar jangkaan anda.

04.

JAMINAN KEPADA PENYELESAIAN KAMI

Kita memberikan tumpuan kepada situasi anda dan memberikan anda satu penyelesaian untuk menyelesaikan isu kewangan anda dengan sepenuhnya.


05.

PERKHIDMATAN PROFESIONAL

Falsafah kami adalah untuk menyediakan penyelesaian terbaik untuk menyusun semula hutang kewangan anda, kerana anda layak untuk mendapatkan perkhidmatan kami

06.

PEMBAYARAN DENGAN SKIM YANG SESUAI

Kami akan merekakan satu skim pembayaran yang sesuai untuk anda dan kami pastikan pembayaran tidak akan membebankan anda.

Pinjaman
Peribadi

Direka bentuk untuk memenuhi keperluan individu anda, seperti kesempitan wang untuk pengubahsuaian rumah, pendidikan, pembayaran balik kad kredit dan sebagainya.

Dokumen Diperlukan:

Pinjaman Perniagaan

Diperkenalkan untuk memenuhi keperluan orang yang berniaga . Pinjaman korporat kami cepat diluluskan, mudah sekali dan amat boleh dibiayai. Ia dapat membantu anda mendapatkan wang tunai dan menyelesaikan masalah dengan segera.

Dokumen Diperlukan:

Pinjaman
Hartanah

Bagi anda yang ingin memohon Pinjaman Hartanah Kami akan mengaturkan pinjaman dari bank untuk rumah atau tanah anda. Melalui pegawai-pegawai kredit kami yang mahir dan berpengetahuan mendalam, pinjaman hartanah yang amat merunsing akan diselesaikan dengan begitu cepat dan senang sahaja.

Dokumen Diperlukan: